Nog even dromen

Nog zo’n 11 uur en dan is het oud en nieuw. In ons laatje ligt een staatslot. Nog 11 uur dromen van al die miljoenen die we kunnen winnen. We hebben ze al bijna uitgegeven.
Nog even dromen van het feit dat het in 2010 financieel weer beter wordt in de wereld. Dat de koningin in gaat zien dat ze zich echt geen zorgen hoeft te maken over netwerken als hyves, want dat die juist zorgen voor meer verbintenissen dan voor vereenzaming. Dat de croc’s eindelijk uit de handel worden gehaald, want die zijn toch echt niet zo mooi. Dat Patricia Paay zich weer bezig gaat houden met normale zaken inplaats van 25 jarige jongens en het plannen van een tweede kindje. Dat er een oplossing wordt gevonden voor het probleem in Afganistan, in Irak, in Iran en in de rest van de wereld waar het niet goed gaat. Dat de achterban van Geert Wilders eens gaat inzien dat deze man toch echt niet serieus genomen kan worden. Kamervragen stellen over Kinderen voor kinderen en over Sesamstraat? Echt waar? Dat onze nieuwe burgemeester zorgt dat de tram toch niet doorgaat, wat een geouwehoer en gedoe brengt dan ding met zich mee! Dat Vinnie het komende jaar niet zovaak meer ziek wordt. Dat de Junior Club het 10.000ste lid binnensleept. Dat de FC toch nog heel hoog gaat eindigen, en dat Tim Sparv de redding komt brengen. Dat de regering beslist dat ook Roemenen vrij mogen werken in Nederland, net als de Poolse werknemers. Dat het huisje aan het Paterswoldse meer deze zomer helemaal af is. Dat we een heerlijke lente krijgen die al eind februari begint, gevolgd door een super zomer die tot eind september duurt. En dat we dan, aan het einde van 2010 terug kunnen kijken op een heel geslaagd jaar. Zonder nare gebeurtenissen en milieurampen.
Maar vooral dromen wij nog even over hoe ons kleine meisje er uit gaat zien, hoe het straks is met z’n 4tjes en hoe we uiteindelijk ook twee kindjes prima onder controle kunnen houden…
Ach ja, we blijven dromen…

(Noot van de redactie: Uiteindelijk op € 999995,- na miljonair geworden…. )