#echteliefde

Mama, kijk eens wat ik kan? Mama, mama, mama, kijk eens? Kijk eens mama? Mama? Kijk, ik kan al op mijn tenen staan! En op 1 been! En op 1 been op mijn tenen. Mama, kijk eens? Ik kan al mijn vinger op steken! En mama, mama, kijk eens mama, ik kan ook al met twee vingers in de lucht.

Mama, mama, kijk eens? Die bomen zijn groen. En die ook, en die ook! En die is roze, kijk eens mama, kijk! Die boom is roze en die is heel groot. En kijk eens mama, die boom is groen en heel groot. En die boom is heel klein, kijk maar mama.

Mama, kijks wat ik aan heb mama. Ik heb mijn lievelings trui aan. En mijn lievelingsbroek. En dit is mijn lievelingsbroek van gisteren, maar die is vies geworden in de modder. Kijk eens mama, kijk eens? Ik bedoel deze broek. Kijk maar mama, kijk. Mama? Kijk dan, hier zit een vlek. Dus dat is nu even niet meer mijn lievelingsbroek.

Kijk eens mama, mama, kijk eens? Mama? Ik kan dit autootje door de lucht laten vliegen. En deze ook. Kijk eens mama hoe hoog ze gaan. Kijk eens? Mama, kijk ook eens hier naar? Ik laat dit vliegtuigje ook mee vliegen, met mijn andere hand. Kijk eens mama, zie je dat? En auto en een vliegtuig in de lucht. Dat kan toch eigenlijk niet!

Kijk eens mama, mama, kijk eens? Ik kan een liedje zingen dat ik heb geleerd op school. Maar ik weet de woorden even niet meer. Kijk eens mama, kijk maar. Kijk maar mama, kijk eens? Ik kan ook een cirkeltje tekenen. Zie je wel? En ik kan ook een groen cirkeltje tekenen, en een blauwe. Kijk maar eens mama, kijk maar!

En mama, kijk eens? Kijk maar eens mama, mama, kijk maar. Ik teken jou, met een hartje er naast. Want ik vind jou zo lief. Kijk maar mama, kijk maar eens.

#echteliefde

Een gedachte over “#echteliefde

Reacties zijn gesloten.