Dream on…

Ik heb een hardnekkige Fundaverslaving. Een wat? Hoor ik je denken. Een Fundaverslaving. Funda, de huizen site. Ik dagdroom graag over mijn ultieme woonhuis. Een huis met 4 slaapkamers en een schuur. Een tuin, niet te groot en niet te klein. Waarbij ik binnen een kwartier fietsen zowel in de binnenstad ben als midden op het platteland. Ik wil er niet te veel meer aan doen, aan dat huis.

Ik wil graag een huis in een buurt die met de auto, en die ook met de bus goed bereikbaar is. Waar goede scholen staan, en waar we keuze hebben in kinderopvang. Ik wil graag een supermarkt om de hoek, waarin een Albert Heijn zit en waarin in iedergeval ook een sigarenboer en een drogisterij te vinden is. Een fietsenmaker en een schoenmaker op loopafstand is wel handig, en ik wil ook wel graag een bloemenzaak dichtbij. Altijd handig voor een lastminute kadootje.

Het huis met lekker licht zijn, een koel in de zomer. Het is best fijn om de tuin op het zuiden te hebben, en om voor de deur te kunnen parkeren in een niet-betaald-parkeerzone. Want dat is zo’n gedoe met visite. Een inbouwkast op de grote slaapkamer is wel een musthave en voor de kindjes is het handig als er een bad in zit. O ja, en makkelijk bereikbare opbergruimte is ook wel heel fijn.

Goh. Weet je? Volgens mij woon ik daar al….