Lego Dino

Ik heb een kleine man thuis die helemaal verslaafd is aan Lego en aan Dino´s. Het is voor Sinterklaas dan ook erg makkelijk om een leuk kadootje voor hem mee te brengen. Het allerliefst ziet hij de combinatie van Lego en Dino. Er zijn nog niet zoveel woordjes die hij herkend, maar zowel Lego als Dino herkent hij van verre. Laatst probeerde ik, alvast voor 5 december, een doos Lego naar binnen te smokkelen. Er stond echt maar heel klein Lego op maar het duurde slechts 3 seconden voordat ik een enthousiast: “Hé, LEGO!!!” hoorde. Ik smeet de doos snel onze slaapkamer in en begon over Dino’s. Pfff, gelukkig werkte het.

Elke avond, na het eten, mag Vinnie en filmpje kiezen van youtube. Vindt ‘ie prachtig. En elke avond kiest hij hetzelfde filmpje. Er staat op youtube een filmpje waarin iemand 14 minuten lang uitleg geeft over een lego-dino-fort. In het Engels nog wel. Vinnie is verslaafd aan dat filmpje. Ademloos kijkt hij hoe de dino zijn mond open en dicht kan doen, hoe de poort beweegt en welke poppetjes er bij het fort horen. Vaak hoort hij niet eens meer wat wij zeggen. “Mama, deze vraag ik echt voor mijn verjaardag.” Zucht mijn kleine man verliefd.

Gelukkig kan zijn papa alles van Lego maken wat hij wil en heeft hij niet eens een officieel Dino nodig om toch met een Dino Lego te kunnen spelen. Mijn kleine man en zijn Lego Dino. Ik ben benieuwd hoelang deze fase duurt.