Verlanglijstje van een tevreden mama

Lieve Sinterklaas,

Komende zaterdag is het weer zover. Samen met alle Pieten vereert u ons land weer met een bezoek. Hartstikke leuk! Ook in huize Waterman bent u van harte welkom. Natuurlijk heb ik ook een verlanglijstje. Bescheiden, denk ik, in verhouding met andere moeders. Ik hoef geen dure tas of overdadig parfummetje, ik ben al gauw tevreden. Ik heb een paar dingetjes die ik wel zou willen hebben. Een mooie pen bijvoorbeeld, of een boek over wonen. Daar houd ik zo van. Maar het allerliefst wil ik graag dat mijn oom in 2013 weer helemaal beter wordt. Hij is ziek, moet u weten. Nadat hij zijn hele leven lang hard heeft gewerkt werd hij precies nadat hij mocht stoppen met werken, ernstig ziek. Terwijl zijn jongste zusje afgelopen zomer aan een zelfde soort ziekte overleed, probeert hij altijd te blijven vechten.

Ik zou zo graag willen dat ik hem kon vertellen dat hij nog wel moet blijven vechten, maar dat het wel goed komt. Gewoon, omdat u mij dat als Sinterklaascadeautje heeft gegeven. Gezondheid is niet te koop, dat weet ik wel, maar u leeft al zo lang gezond, u heeft vast ergens een potje gezondheid liggen. Zou u daar een klein beetje van willen afstaan voor mijn oom?

Hij woont in Donderen, maar u mag het ook bij mij afleveren op 5 december. Dan zorg ik dat hij het zo snel mogelijk krijgt. En verder, ach, verder hoef ik eigenlijk niets. Want ik ben een compleet tevreden mama.

Alvast hartelijk dank. Het zou het mooiste cadeau zijn wat u mij ooit heeft gegeven.

Veel liefs,

Kimm

 

2 gedachtes over “Verlanglijstje van een tevreden mama

Reacties zijn gesloten.