Op zoek naar…

Tijd. Deze week ben ik naarstig opzoek naar tijd. Meer tijd, welteverstaan. Ik weet niet wat het is, maar de tijd tikt de hele week als akelig snel weg en ik heb de hele dag het gevoel dat ik achter de feiten aan loop. Hoe frustrerend! Wat niet zo heel veel helpt deze week is dat er aan mijn kant een deadline aan zit te komen en dat er twee koopavonden gepland zijn. Beide dingen brengen leuke activiteiten met zich mee, maar poeh, wat een drukte. Aan de andere kant werkt Hubby in zijn inwerkperiode alweer 3 weken achter elkaar zo’n 14 uur meer dan gepland in 1 week en rent hij elke dag om 7 uur de deur uit om er vervolgens tegen half 7 weer in te stappen.

Gelukkig hebben we aan alle kanten hulp. Mama fietst Vinnie naar waar hij moet zijn na schooltijd, zowel de crèche als de BSO vond het geen probleem om van dag te wisselen, en schoonmama verhuist deze week met Lyla onder haar arm. Intussen ren ik van ’s ochtends 6 uur tot ’s avonds 11 uur rond om dit logistieke gebeuren te coördineren tussen mijn werk voor de FC en mijn schrijfwerk door.

We rennen, vliegen, vallen, springen, haasten en fietsen ons de week door terwijl we 1 extra sinterklaaswens op ons lijstje zetten. Want naast gezondheid voor mijn Oom Rudi vragen we toch ook dringend om dagen van 30 uur en een week van 8 dagen. Sint, heeft u dat genoteerd? Alvast heel erg bedankt!

Een gedachte over “Op zoek naar…

  1. Ik ken dat alleen fiets ik niet maar scheur ik met de auto van hot naar her en erger ik me dood aan stagiaires die denken dat ze om 22u nog de lessen van de volgende dag mogen veranderen… Wacht maar tot je echt moet werken dan kan dat niet meer…
    Succes met de stress!

Reacties zijn gesloten.