Feestneuzen

Mijn kleintjes houden wel van een feestje. Noem de woorden taart, kadootje en visite in een zin en
ze worden wild. FeestneuzenGelukkig wonen ze in een grote familie en is er in principe elke week wel iemand jarig. Maandag is mijn papa jarig, maar dat werd vandaag gevierd bij gebrek aan een feestvarken op maandag wegens werkverplichtingen. Voor de kindjes maakt het geen donder uit of je al echt jarig bent of niet, wanneer er taart is is er feest.

Vandaag mochten ze heeel laat opblijven om de verjaardag van hun opa bij te wonen. Normaal liggen ze om 19.00 uur op bed, maar vandaag mochten ze tot 21.00 uur opblijven. En dat is best lang, als je al om 6.00 uur wakker was. Met rode koontjes en glazige oogjes renden ze door de huiskamer van plezier. En hoe meer visite er kwam, hoe luider ze werden. Feest, feest, feest!

Met protest, en beloftes dat Opa, Oma, Oom Dani en Tante Tess morgen bij ons op bezoek komen, deden ze rond 21.00 uur hun schoentjes en jasje weer aan. We waren nog niet de hoek om en ze waren allebei in diepe slaap. Wellicht slapen ze morgen een uurtje langer dan normaal. Dan vind ook deze mama het feest!