Liefde

Omdat mijn vader een nachtje van huis is geeft mijn moeder en slaapfeestje. Helaas hebben haar zussen andere plannen of zijn ze grieperig en kan alleen tante Rina komen. “Kom je ook met de kindjes?” Vragen mijn moeder en tante. Aangezien mijn ouders een groot huis hebben is er ruimte zat en kunnen we dus prima allemaal logeren. Vinnie, Lyla en ik in het grote bed. Het grote bed is zo groot dat de kindjes naast elkaar kunnen liggen en ik er aan het voeteneind makkelijk bij pas.
Vinnie en Lyla vinden het een groot feest: Met mama bij Oma logeren en Rina is er ook nog! Hoera! Omdat ze vroeg wakker waren vanochtend zijn ze allebei moe. Ze zijn dus blij dat ze lekker op bed mogen. Lyla klopt op het lege plekje naast zich. “Jij mag hier mama! Hier hoor mama, hier mag jij!” Ik leg uit dat ik niet naast haar ga slapen maar op het voeteneind en dat vindt ze wel heel gek. “Maar mama, mag echt hier hoor!” Probeert ze nog een keertje.

Wanneer ze allebei liggen sluip ik zachtjes de kamer uit. “Mama?” Zegt Vinnie. “Ja pop,” ik steek mijn hoofd nog even weer om de hoek. “Ik vind het zo leuk, dit slaapfeestje. En dat jij bij ons slaapt. Tot straks mama.”

Soms wil ik ze wel achter het behang plakken, die druiven van mij, maar soms? Dan zijn ze zooooo lief! #liefde

 

2 gedachtes over “Liefde

  1. Nou lief dat jullie bij mama, oma en tante Rina waren om te logeren. Ik heb vanmiddag lekker op de bank gelegen, geslapen, was echt niet lekker in m’n buik.Hopelijk wordt het gauw beter, is dat buikgriep………, ik weet het niet, gr.liefs

Reacties zijn gesloten.