Monday Monday

Vrij zijn op maandag is…..

Relaxen op zondag, boodschappen doen als het rustig is, een extra dagje lummelen, er vroeg uit en nog even een uurtje slapen in de middag. Er zijn zoveel voordelen aan een vrije maandag. Al sinds ik minder werk heb ik mijn vrije dag op maandag. Hoewel iedereen altijd zijn vrije dag op vrijdag wil, vind ik maandag de meest geschikte vrije dag. Mijn maandag is mijn zondag, mijn dinsdag is pas mijn maandag en als het alweer vrijdag is voelt het nog maar als donderdag. Dus in pincipe voelt het voor mij ook nog alsof ik vrijdag (die dus eigenlijk zaterdag is) vrij ben. Volgt u het nog?

Denk er eens over na, als je vrij neemt. Neemt eens niet die standaard vrijdag als vrije dag, maar ga lekker genieten van een vrije maandag. Rustig de week beginnen, zonder haast en zonder stress. Zondagavond is het weekend nog niet om, je hebt nog een dagje uitstel. Uitstel van alles wat moet, en een verlening van alles wat mag. Vrij zijn op maandag is een geschenk. Nooit meer het zondagsavondgevoel, nooit meer de maandagmorgenblues.

Morgen geniet ik van de derde helft van mijn weekend. Love it!

2 gedachtes over “Monday Monday

Reacties zijn gesloten.