Op pad met de Fietsfabriek

Op zoek naar een fiets om je kinderen, de schooltassen én je boodschappen mee te vervoeren? Dan moet je bij de Fietsfabriek zijn! Wie eenmaal een fiets van de Fietsfabriek heeft gehad, wil nooit meer anders. Super sterk, stoer en persoonlijk.

De fietsen worden met de hand gemaakt door vakmensen met passie en dat voel je. De Fietsfabriek doet niet mee aan massaproductie, vaak uit het verre oosten. Er worden geen concessies gedaan ten aanzien van milieu, kinderarbeid en arbo-eisen.

Voor elk wat wils
De fietsen zijn makkelijk aan te passen aan wat jij als ouder nodig hebt. Heb je een baby? Wat is nou fijner dan samen een ritje in de buitenlucht te maken. Dankzij het model “Pam” hoef je het zicht op je kleine nooit te verliezen, want die parkeer jij met maxicosi en al voorop het rek. Eng? Nee hoor, het rek van deze fietsen zit namelijk op de voorvork gemonteerd, maar is een verlengde van je frame. Daardoor is het super stevig en beweegt je rek (met speciale houder voor de maxicosi) niet mee met de bochten die je maakt. Het rek is zo sterk dat je er wel 30 kilo op kwijt kunt! En met hetzelfde gemak klem je de buggy achterop de fiets in een speciale buggyhouder.

De langere editie van de Pam is de ultieme fiets voor ouders met meerdere kinderen. Het verlengde frame maakt het mogelijk om twee kinderzitjes op de extra stevige bagagedrager te plaatsen. Het achterwiel van de Pam Duo is verder naar achteren geplaatst dan bij een normale fiets, waardoor kieperen van de fiets onmogelijk is. Met de Pam Duo neem je gemakkelijk twee kinderen achterop, terwijl je je boodschappen in een krat meeneemt. Zeg maar gerust dat dit de vrachtwagen onder de fietsen is.

Diefstal-proof
Wie graag een persoonlijk tintje aan zijn fiets geeft kan zijn naam aan het frame laten lassen (super diefstal-proof want dit maakt de fiets zo uniek dat doorverkoop erg moeilijk wordt) en er is keuze uit wel 30 verschillende kleuren.

De fietsen van de Fietsfabriek zijn niet goedkoop, maar ik kan uit ervaring zeggen de fietsen hun geld dubbel en dwars waard zijn!

Bekijk gauw alle toffe fietsen van de Fietsfabriek!