Dinoland in Zwolle; een mustgo voor dinofans!

Zwolle is sinds de zomer van 2016 een attractie rijker. En wat voor een! Wie met de trein langs Zwolle komt kan er niet om heen. Vanaf het spoor krijg je alvast een mooi uitzicht op Dinoland. Het is een mustgo voor alle kleine (en grote) dinofans! 

20160823_153350

Dinoland is een lust voor het oog voor de jonge dinokenners. In het park staan allerlei bekende dino’s, zoals de T-rex en de Brachiosaurus. En zo zijn er nog wel 50 soorten! Er zijn allerlei activiteiten (binnen en buiten) voor kinderen van 2 t/m 14 jaar oud, en met mooi weer is pootjebaden in het de Dinovijver een heerlijke onderbreking. Vanaf de verschillende terrassen heb je zicht op de speeltuinen of de vijver dus als kun je zelf lekker in het zonnetjes zitten terwijl de kinderen zich de hele middag kunnen uitleven.

Tips:
– Ga bij mooi weer eerst naar buiten. Je komt binnen via het overdekte klimparadijs waar je makkelijk véél te lang blijft hangen en dat is zonde van het mooie park buiten.
– Oudere kinderen kunnen een super spannend klimparcour klimmen. Hiervoor is het verplicht om stevige, dichte, schoenen te dragen.
– Neem droge kleding / een handdoek mee voor als de kinderen met water willen spelen.

Toegangsprijs
€ 9,50 (vanaf 4 jaar) en € 5,50 (2 tot 4 jaar). Groepen, ouderen en mindervaliden krijgen korting.

Check voor de actuele toegangsprijzen altijd de website

Hoe kom ik er?
Met het openbaar vervoer: Neem de trein naar Zwolle. Vervolgens kun je met buslijn 100 of 203 naar bushalte “Oranje Nassaulaan”. Je kunt ook vanaf het station wandelen, dan ben je er in ongeveer 15 minuten.
Voor de tomtom: Willemsvaart 19, 8019 AB, Zwolle (parkeren kost € 5,00 p.d.)

Openingstijden
Dinsdag tot en met donderdag: 10.00 uur / 17.00 uur
Vrijdag tot en met zondag: 10.00 uur / 18.00 uur

Let op: check voor de actuele openingstijden, toegangsprijzen en overige informatie altijd de website van Dinoland. Wij zijn in de zomer van 2016 geweest, mogelijk zijn er sindsdien dingen gewijzigd.