Fall in love with Shoeby: herfstmode #mommastyle

De herfst komt er aan. Na een heerlijke zomer moeten we er aan geloven. Net als bij elke seizoensovergang sta ik volledig in paniek voor mijn kledingkast. Wat moet ik in hemelsnaam aan? Mijn lieve vriendinnetje Ellis van Shoeby Groningen schoot graag te hulp en stak me volledig in de nieuwste herfstmode #mommastyle: “Nee Kimm, in deze rok kun je best met de kids op de fiets. Doe niet zo moeke-achtig.” Kun jij ook wel wat stylingadvies gebruiken? Ik mag van Shoeby Groningen 2 x een Shoeby VIP night verloten. Lees gauw verder en win een heerlijk avondje uit voor jou en je vriendinnen!

Lekker eigenwijs in suede met een glimmertje

 

Black and white #mommastyle

 

 

 

“Je komt de winter niet door zonder witte sneakers. Die kunnen overal bij.” ⇐ Ellis, Shoeby Groningen.

Spannend en sportief #magikditaanhoudenalsjeblieft

 

 

Die schoenen! Ja, pak alles maar in, totally Kimm #Iloveit

 

Kijk Kimm, dit is echt wat voor jou met je broek-shirt-vestje-syndroom. Maar dan wel helemaal van nu! ⇐ Ellis, Shoeby Groningen.

You know I’m bad!  ;-)

 

 

Dit. wil. ik. voor. altijd. aan. #fallinlove

En, welke combi is jouw favoriet?

Shoeby staat voor persoonlijk advies. Niet voor niets zijn ze uitgeroepen tot beste winkelketen in damesmode 2016 / 2017. En, hoe handig, je kunt er voor het hele gezin terecht want ook de heren- en kinderkleding heeft een hoog #wilik gehalte!

♥ Win een Shoeby VIP-NIGHT voor jou en je vriendinnen! ♥
Ik mag van Shoeby Groningen* 2 x een Vip-night weggeven voor jou en je vriendinnen. Hoe tof! Wil je dit winnen? Laat dan onder dit bericht of onder het bericht op onze facebookpagina weten welke van bovenstaande outfits jouw favoriet is! Op zaterdag 1 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.
Dit win je:
– Persoonlijk ontvangst met welkomstdrankje
– De hele winkel voor jullie alleen!
– Oriflame make-up advies
– Stylingadvies van je eigen Shoeby stylist: Jouw Personal Shopper
– Genieten van bubbels & bites en goede muziek
– Je ontvangt 20% korting op de gehele collectie!**

cdcwvgdwaaakzmd

*Deze prijs wordt aangeboden door Shoeby Groningen en is alleen daar te plannen.
** Deze korting geldt op de originele prijs van de artikelen.

 

 

 

6 gedachtes over “Fall in love with Shoeby: herfstmode #mommastyle

 1. Hallo,

  Ik vind het derde setje echt geweldig. Als ik zou winnen zou ik met een aantal moeders (ondertussen vriendinnen )Kids United heen gaan

  Groetjes Crista van Bruggen

 2. Hallo
  Als ik zou winnen dan het eerste setje suède met glitterstof.
  Ik zou met mijn vriendinnen gaan van de voetbalclub kids united.
  Nu duimen dat ik win .

  Groetjes van margriet smedeman.

Reacties zijn gesloten.