Lekker logeren bij Stayokay!

Kinderen vinden logeren vaak fantastisch, zeker als ze bij hun ouders op de kamer mogen slapen. In de zomer gingen we een dagje en nachtje naar de zee. We boekten een overnachting in het hippe designer hostel van Stayokay in Egmond. In 2015 won Stayokay de gouden Zoover award. Overnachten is betaalbaar, gezellig en super kindvriendelijk. En dat is dus zeker voor herhaling vatbaar!

img_20160924_120204.jpg

Stayokay is een maatschappelijk betrokken non-profit organisatie. Duurzaam ondernemen is bekend terrein. Het is verweven in de organisatie en is zichtbaar in alle hostels. Je vindt de Stayokay hostels op de mooiste plekjes van Nederland en hele verschillende gave gebouwen. Van Apeldoorn tot Heemskerk en van Sneek tot Maastricht. Verwacht geen standaard hotel, want Stayokay is nét even anders. Omdat het een hostelketen is, is het verblijf minder luxe dan in hotels. Maar, de gave locaties (wat dacht je van een kasteel of Pipi Langkoushuis??) maken dat ruimschoots goed. Voor kinderen is het ook juist fijn. Ze mogen rennen door de gangen en tijdens de weekenden en vakanties worden er super coole activiteiten georganiseerd.

Je overnacht gezamelijk op een familiekamer (alleen je eigen familie uiteraard) met eigen douche en toilet op de kamer. Wel zo praktisch. De inrichting van de kamers is simpel maar leuk. Je maakt zelf je bed op en neemt je eigen handdoeken mee. Stayokay heeft 4-, 5- of 6-persoons familiekamers in super tof ingerichte hostels. Waar je in andere hotels met moeite een extra bed bijgeschoven krijgt, is Stayokay echt ingericht op gezinnen. Wil je ’s avonds nog even een spelletje doen in de lounge? Geen probleem, er is ruimte genoeg om je heerlijk te vermaken.

Het verblijf is inclusief ontbijt. Daarnaast kun je allerlei dingen bijboeken, zoals diner of een lunchpakket. Heb je geen zin om zelf je bed op te maken? Boek dan een VIP-pakket. Het gemak van een hotel, voor de prijs van een hostel.

Benieuwd naar meer informatie of wil je een kamer boeken? Kijk dan op www.stayokay.com

stayokay1