Op avontuur in Wildlands Emmen!

Sinds jaren en dag is Emmen dé plek waar je toffe dieren kunt bekijken. En sinds maart 2016 kan dat in een gloednieuw park; Wildlands. Wildlands is in niets te vergelijken met het ouderwetse beeld dat je van een dierentuin hebt. Geen kleine hokjes en opgepropte dieren maar ruim opgezette verblijven waar je als bezoeker naar binnen kunt gluren. Zo zie je de dieren zoals je ze (met een klein beetje fantasie) ook in het wild zou zien. Voor kinderen is het één grote expeditie. Van de boottocht door Jungola en de savannetour over de Serenga tot de 4D testvlucht in Nortica met de Artic 1!

Het is handig om je vooral te realiseren is dat je in dit nieuwe park heel wat meer stappen moet zetten, en minder dieren ziet. Daar tegenover staat dat de dieren die er zijn meer ruimte hebben. De prijs is voor een gemiddeld gezin aan de hoge kant, zeker als je ook nog een hapje gaat eten bij een van de restaurantjes. Maar…. een goede voorbereiding is het halve werk. Om alles te zien heb je een hele dag nodig. En zelfs dan is het maar de vraag of je overal aan toe komt. Wildlands is groot, zeker voor kleine kinderbeentjes. Het is verstandig om vooraf alvast op de website te bekijken wat je echt niet wilt missen. Bedenk daarbij wat haalbaar en leuk is voor kinderen. Haasten en stressen om maar alles te kunnen zien, zou zonde zijn van de ervaring.

Kun je niet wachten om naar Wildlands te gaan? Ga alvast op expeditie met de Wildlands website. Veel plezier!

Adres:
Wildlands Emmen
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen