Amstelveen: Geitenboerderij Ridammerhoeve

Al sinds 1988 huist geitenboerderij Ridammerhoeve in het Amsterdamse bos. Er wonen zo’n 100 geitjes, een bende kippen, koeien, wat pony’s en varkens. De Ridammerhoeve is een ideaal middagje uit als je lekker met de kinderen naar buiten wilt.

Spelen, eten, drinken, ijsjes én… geitjes voederen!
Voor een kleine bijdrage koop je een flesje melk die de kinderen aan de jonge geitjes kunnen geven, Super leuk! Kinderen voelen zich erg welkom op de boerderij, omdat werkelijk alles ingericht is op jonge gasten. Van de lage hekjes rondom de stallen tot de toffe speeltuin (mét kabelbaan) aan toe. En heb je trek gekregen? In het restaurantje koop je heerlijke vers gemaakte soep, saucijzenbroodjes, ijs en zelf gemaakte chocoladekoeken. Je kunt neerploffen op het terras of lekker binnen blijven zitten als het weer niet zo mooi is. En wil je wat lekker meenemen voor thuis? Er is een mooie boerderijwinkel met voor elk wat wils. Je kunt er zelfs je verjaardagsfeestje vieren!

Kortom, bij geitenboerderij de Ridammerhoeve is het heerlijk toeven!

O ja; parkeren doe je gratis om de hoek, fijn toch?

Openingstijden:
Openingsuren: van 10.00 tot 17.00 uur op woensdag t/m maandag (dinsdag gesloten).
Tijdens de zomermaanden gaan ze om 19.00 uur dicht.

Adres:
Geitenboerderij Ridammerhoeve
Nieuwe Meerlaan 4
1182 DB Amstelveen

Check voor de actuele openingstijden en informatie altijd even de website van Geitenboerderij Ridammerhoeve.