Bed and Breakfast Annen; dé familielocatie!

Met kerst waren we te gast bij Bed and Breakfast Annen. We hadden nogal een uitgebreid wensenlijstje, en konden alles afvinken bij deze super fijne B&B;

* Genoeg, ruime, slaapkamers. (Check. we boekten 2 x 2-persoons, 1 x 3-persoon en 1 x 4-persoons)
* Meer dan 1 badkamer. (Check. Elke kamer had een eigen badkamer, waaronder 1 badkamer met sauna).
* Omdat er kinderen in verschillende leeftijden meegingen, moesten de kinderen rustig kunnen slapen, maar toch in de buurt van de leefruimte zijn. (Check. Alle kamers lagen direct of op 1 halletje afstand van de leefruimte.)
* We willen een keuken. (Check. Eigen keuken met oven).
* We willen een ruime eettafel. (Check. We konden met 6 volwassenen en 4 kinderen met gemak tegelijk aan tafel.)
* De kinderen moeten zich zowel binnen als buiten kunnen vermaken. (Check. Ruimschoots. Doordat de slaapkamer van de kinderen aan de woonkamer grensde, werd die kamer omgetoverd tot speelkamer mét eigen tv. Op het eigen terrein was er genoeg te doen voor de kinderen. Daarover later meer).
* We willen dichtbij en gratis parkeren. (Check. Op en in de buurt van het eigen terrein van de B&B).
* We willen natuur in de buurt. (Check. De omgeving van Annen is erg groen en bosrijk).

Als je bij B&B Annen 4 kamers tegelijk huurt heb je de hele ruimte voor jezelf. De ruimte is zo ingedeeld dat elke kamer genoeg privacy heeft, en toch vlak bij / aan de leefruimte ligt. De keuken en woonkamer zijn 1 ruimte waardoor je als groep lekker bij elkaar in de buurt bent. Er zijn voldoende spelletjes om samen te doen en er is een gezamelijke tv en elke kamer heeft zijn eigen tv. De kamers zijn mooi ingericht en alles (incl. beddengoed en handdoeken) is aanwezig.

En dan, buiten!
De B&B is onderdeel van de boerderij van Alex en Marinette en hun kinderen. Er is een ruime buitenruimte en die is zeer gastvrij ingericht. De kinderen kunnen heerlijk buitenspelen en Lyla mocht een uurtje ponyrijden onder begeleiding van de dochter des huizes. Super lief! De kinderen mochten meehelpen met het voeren van de ezeltjes en konden lekker hun gang gaan.

In de buurt kun je heerlijk wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoeen, met de huifkar weg, op zoek naar de bever. Pretparken bezoeken, naar Assen, Emmen of Groningen. Hunebedmuseum, Gevangenismuseum, ….kortom, er is erg veel te doen

De B&B is super geschikt voor families met kinderen, maar bijv. ook voor vriendinnenweekenden. Wat mij betreft een #mustgo onder de groepsaccomodaties!

B&B Annen is te boeken via Airbnb of via de website  van de B&B.

Bed And Breakfast Annen

Een gedachte over “Bed and Breakfast Annen; dé familielocatie!

  1. Lieve Kim,

    Wat was het fijn om jullie als gasten zo te zien genieten van onze B&B.
    Bedankt voor dit mooie artikel en graag tot een andere keer!

    Alex en |Marinette
    B&B Annen

Reacties zijn gesloten.