Nagenieten met fotofabriek.nl

We reisden wat af, afgelopen jaar. Milaan in maart, Parijs in juli en Berlijn in oktober, het stond allemaal op onze to-go-list. Wat een leuke steden waren het! En wat is er nou leuker dan een blijvende herinnering maken aan super toffe citytripjes? Met fotofabriek.nl is dat echt easypeasy, zelfs voor drukke moeders zoals ik.

Weinig tijd? Geen probleem!

Hoewel we elke keer weer super veel mooie foto’s maken kom ik er vaak nauwelijks aan toe om er iets leuks mee te doen. Het liefst maak ik één keer in de zoveel tijd een fotoboek, maar het is vaak zoveel werk! Bij de Fotofabriek heb je daarom de mogelijkheid om je boek in de online editor samen te stellen. Gaat snel, makkelijk en je foto’s zijn binnen no-time upgeload. Waar ik normaal gesproken een aantal dagen aan het prutsen ben was ik nu in één avondje klaar. En heb je wel veel tijd? Neem dan even de moeite om de Offline Software te downloaden. Via de mail krijg je dan tips and trick toegestuurd, en daarmee kun je nog veel meer opties toevoegen aan je fotoalbum. Maar voor moeders met een volle agenda en weinig tijd is de online editor echt een uitkomst.

Het is het handigst om eerst je foto’s te verzamelen in een mapje op je laptop of computer. Daardoor hoeft je namelijk niet steeds te zoeken tijdens het plaatsen. Je upload je foto’s daarna naar de online editor (gaat echt snel) en daarna kun je je foto’s zelf (of automatisch) in het fotoboek plaatsen. Per pagina kun je kiezen uit verschillende indelingen, leuk om wat mee te spelen! Als je al een aantal foto’s hebt geplaatst, en je wil toch meer foto’s per pagina dan eerst bedacht, dan blijven je al geplaatst foto’s op de pagina staan. Super fijn! En ben je klaar? Dan verstuur je het fotoboek binnen een paar klikken naar de Fotofabriek.

Het eindresultaat

Ik kon kiezen uit opsturen of afhalen. De Fotofabriek ligt bij ons om de hoek, dus ik heb het album even opgehaald. Leuk om gelijk mee te kunnen spieken in de fabriek!

Leuk, zo’n album van onze citytrips in 2018!

Het resultaat is super mooi! Ik kreeg al een digitale versie van mijn boek over de mail, en werd tijdens het proces op de hoogte gehouden van de voortgang dus ik wist wat ik ongeveer kon verwachten. Het echt boek is echt precies zoals de digitale versie geworden. Zelfs de grote foto’s (A4-formaat) gemaakt met mijn Iphone en soms zelf nog bewerkt (met de app MOLDIV) zijn super scherp geworden. Tijdens het samenstellen wordt je daar ook duidelijk over geïnformeerd, maar ik heb wel eens vaker (ergens anders) en boek besteld en dan waren de A4 foto’s toch niet zo mooi als gehoopt. Kortom, ik ben ontzettend fan van de Fotofabriek en ga binnenkort voor ons nieuwe huis ook wat mooie persoonlijke dingen voor aan de wand bestellen van onze eigen (vakantie)foto’s!

Een mooie herinnering maken aan de 1ste verjaardag van je zoontje, het familieweekend vastleggen in een mooi boek of juist een lekker dik fotoboek maken over heel 2018? Ga dan gauw aan de slag op de website van de Fotofabriek!