Lieve kerstgroetjes dankzij de Fotofabriek

De tijd vliegt! Het is alweer bijna december. Na een jaar waarin we elkaar meer niét zagen dan wel, is niets leuker dan lekker veel kerstkaarten te versturen en te ontvangen. Natuurlijk kun je daarvoor naar de Bruna om de hoek, maar via de Fotofabriek maak je je kerstkaart persoonlijker dan ooit. En dankzij de voorgeprogrammeerde ontwerpen is dat een fluitje van een cent.

Hoe het werkt? Heel simpel:

  1. Ga naar www.fotofabriek.nl en kies voor kaarten -> Kerstkaarten (per set)
  2. Kies de afmeting. Ik stuur zelf vaak kaarten op A5 formaat. Dit formaat is net even wat groter dan gemiddelde kerstkaarten. Je hoeft hiervoor geen software te downloaden, de editor werkt online.
  3. Kies voor kerstkaart maken en start de editor.
  4. Je kunt kiezen voor een blanco project of ontwerpen bekijken.
  5. Als je kiest voor ontwerpen bekijken dan komen de voorgeprogrammeerde ontwerpen in beeld. Hier hoef je alleen één of meerdere foto’s toe te voegen en tekst. Foto’s voeg je toe vanaf je laptop of computer, of bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf Instagram. Handig!
De kerstkaart editor van de Fotofabriek heeft voorgeprogrammeerde ontwerpen. Snel, mooi en makkelijk!

Liever zelf een ontwerp maken? Dat kan ook!
Als je liever zelf een ontwerp maakt dan kies je voor blanco ontwerp. Je kunt dan alle lettertypen, kleuren en decoraties gebruiken uit de editor en zelf weten hoeveel foto’s je toevoegt.

Super snelle bezorging
Ontwerp af? Dan wordt de kaarten binnen een paar dagen thuisbezorgd. Maar het is nog leuker om ze op te halen als je in de buurt woont van Groningen woont. Je haalt de kaarten dan af in de hal waar ook de fotoboeken enz. worden geprint. Leuk om eens te zien! Je vindt de Fotofabrief aan de Osloweg 75 in Groningen.

Benieuwd naar onze kaart? Dat is nog even geheim. Al vind ik het ontwerp hieronder ook wel heel erg leuk. Wat waren Vinnie en Lyla toen nog schattig hè?

Aan wie ga jij een kerstkaart sturen?

En na kerst? Lekker doorgaan met persoonlijke kaartjes sturen!
Je kunt bij de Fotofabriek nog veel meer kaartjes ontwerpen. Bijvoorbeeld voor verjaardagen, bruiloften, babyshowers of een uitnodiging voor een barbecue in de zomer. Kijk maar eens op https://www.fotofabriek.nl/kaarten-maken/.

Veel plezier met het ontwerpen van je kaartjes!

Dit artikel kwam tot stand n.a.v. een samenwerking met fotofabriek.nl. Het is belangrijk om te weten dat een samenwerking alleen tot stand bij producten / met bedrijven waar ik persoonlijk fan van ben.