Over mij


Lange tijd heb ik gewerkt als freelance tekstschrijver, webmaster, vormgever en redacteur met liefde voor sport, het noorden en het verhaal achter de voordeur. Een van mijn bekendste rubrieken was “de familie van…” uit het Dagblad van het Noorde.  Ik won met het team van OOG Radio de landelijke OLON award en voor de IKEA Foundation bezocht ik het veldwerk van UNICEF in Malawi om verslag te doen. Ik werk tegenwoordig vooral aan eigen werk.

Ik ben getrouwd met Wytze en ben de moeder van Vinnie en Lyla. We wonen in Groningen, op de rand van stad en ommeland. Over het moederschap gaf ik het boek ‘Cliché verhalen van een cliché mama’ uit. Om mezelf te trainen in het werken met deadlines schreef ik een jaar lang, elke dag, een column. Deze columns publiceerde ik via social media. De cliché verhalen bleken herkenbaar te zijn voor vaders en moeders in het hele land, getuige de reacties naar aanleiding van de dagelijkse columns. ‘Cliché verhalen van een cliché mama’ is een bundeling van de allerclichéste verhalen uit mijn leven met kinderen, dat over van alles gaat behalve over rozen.

Begin 2018 startte ik “Liefs van Kimm”, als vervolg op mamakimm.nl en later mamaparade.nl. Ik merk nu mijn kinderen groter worden dat het leven niet meer alleen om “moeder zijn” draait, maar dat ik ook mijn eigen leven weer een beetje terug krijg. Via “Liefs van Kimm” deel ik mijn favorieten op het gebied van wonen, reizen, opvoeden, eten, drinken en shoppen met je.

Toen Lyla op 10-jarige leeftijd de diagnose Diabetes type 1 kreeg heb ik de website www.levenmetdiabetestype1.com in het leven geroepen. Je kunt hier als ouder, verzorger of leerkracht terecht voor informatie over het leven van leven van kinderen met diabetes type 1.

Veel plezier!

Liefs van Kimm

Ps: Als je me wilt benaderen voor een winactie, het plaatsen van een banner of het maken van een advertorial benader me dan gerust via onderstaande wegen. Ik bekijk dan of ik het goed bij Liefs van Kimm vind passen en neem contact met je op. Houd er rekening mee dat ook ik bij de bakker geen brood kan kopen in ruil voor naamsbekendheid.

Twitter: @liefs_van_kimm
Mail: Kimmschrijft@gmail.com