Martini Business

Een overzicht van een deel van mijn artikelen die ik schreef voor het magazine van netwerkorganisatie Martini Business:

http://en.calameo.com/read/000505750e75a4a4be334
Pagina 5: Hakim Salem over de topsporter als ondernemer
Een interview met een toegewende coach die had verwacht het basketbal in te ruilen voor het zakenleven. Maar niets bleek minder waar. Hakim Salem over de topsporter als ondernemer.

Pagina 16 & 17Woman in Business
Voor Martini Business ontwikkelde ik de rubriek Woman in Business. Ik interviewde powervrouwen uit het netwerk die zich via deze weg konden voorstellen aan de andere leden.

http://en.calameo.com/read/000505750ee539a614e8b
Pagina 3: Michael de Leeuw over de topsporter als ondernemer
Het leek het er op dat FC Groningen speler Michael de Leeuw een carrière in het bedrijfsleven zou beginnen. Maar dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden bewijst de blonde voetballer, die bepaald niet de standaard route richting het betaalde voetbal heeft afgelegd.

Pagina 13: Van talent naar topondernemer
Op 20 juni stond de eerste Haringparty van Martini Sport op het programma. Maar liefst 275 ondernemers kwamen samen in de Autoborg, het imposante onderkomen van autoleverancier Noordlease, om haring te happen en een lezing bij te wonen van Hans van Breukelen. Het onderwerp van de avond was “Winnen, van talent naar topspeler” naar het gelijknamige boek van van Breukelen. Hij zette uit een waarom communicatie en plezier belangrijke succesfactoren zijn.

Pagina 16 & 17: Woman in Business
Voor deze rubriek interviewde ik powervrouwen uit het netwerk over hun bedrijf en hun visie.

Pagina 20 & 21: Even voorstellen
Naar aanleiding van de succesvolle rubriek Woman in Business ontwikkelde ik voor Martini Sport ook een variant voor mannen. Ik interviewde zakenmannen en schreef en korte, bondige introductie van de deelnemende bedrijven.